Usein kysyttyä

FOOTNER COOLACTIVE
Mistä voin hankkia Footner CoolActive -hierontakuulan?
  • Footner CoolActive on saatavilla keväällä 2018 apteekeista ja verkkoapteekeista sekä osoitteesta www.askelterapia.fi.

Miten nopeasti Footner CoolActive -hierontakuulan vaikutus on havaittavissa?
  • Footner CoolActive-hierontakuulan vaikutus alkaa heti. Se lievittää välittömästi jalkavaivoja, kuten jalkojen kuumotus, väsyneisyys ja painavuus. Tuote luovuttaa kylmää vaahtoa, jotka viilentää jalkoja. Kun jalkoja hoidetaan 2-5 minuutin ajan CoolActive-hierontakuulalla, ihon lämpötila laskee keskimäärin 24 % (8 astetta).

Kuinka pitkäksi aikaa Footner CoolActive-hierontakuula riittää?
  • Tuote riittää jopa 90 käyttökertaan (100 ml). Jos tuotetta käytetään päivittäin, se voi kestää jopa 3 kuukautta.

Onko Footner CoolActive –tuotteesta tehty tutkimuksia?
  • Footner CoolActive-hierontakuulasta on olemassa tutkimus, jossa todettiin, että tuotteen käyttö lievitti jalkavaivoja henkilöillä, joilla ne olivat päivittäisiä tai viikottaisia. 100 % potilaista kertoi vaivojen lievittyvän jo ensimmäisellä käyttökerralla.  Jalkavaivat vähenivät 90 % ensimmäisen käyttökerran jälkeen ja tuotetyytyväisyys oli korkea.

Mikä Footner CoolActive on?
  • Footner CoolActive on hierontakuulan sisältävä laite, joka vapauttaa kylmää, aktiivisia ainesosia sisältävää vaahtoa. Footner CoolActive vähentää kuumotuksen ja väsymyksen tunnetta jaloissa.

Miltä jaloissa tuntuu Footner CoolActiven käytön jälkeen?
  • Jo ensimmäisen 2-5 minuutin käytän jälkeen jalat tuntuvat rentoutuneilta, kevyemmiltä ja viileämmiltä. Footner CoolActive-hierontakuula sisältää ihoa rauhoittavia ja kosteuttavia ainesosia ja se jättää ihoon raikkaan tuoksun.

Miten Footner CoolActive toimii?
  • Footner CoolActiven metallinen kuula viilentää ja toimii paineluhieronnan välineenä jalkojen rentouttamiseksi. Kylmä vaahto ja aktiiviset ainesosat viilentävät ja auttavaan vähentämään turvotusta. Footner CoolActiven koostumus sisältää kosteuttavia, rauhoittavia ja hajua vähentäviä ainesosia.

Miten Footner CoolActive-hierontakuulaa käytetään?
  • Footner CoolActive-hierontakuulaa käytetään muutamien minuuttien ajan ja sitä voidaan käyttää kotiolosuhteissa tai matkalla. Ravista pulloa 3 kertaa. Paina kuula alas muutamaksi minuutiksi kunnes vaahtoa tulee ulos. Hiero hellävaraisesti vaahto koko jalkaterän alueelle tehden pieniä pyöriviä liikkeitä. Toista joka kerta, kun haluat tuntea viilentävän vaikutuksen jaloissasi.

Kenelle Footner CoolActive on tarkoitettu?
  • Footner CoolActive-hierontakuulan käytölle ei ole rajoituksia. Sen käytöllä ei ole tunnettuja sivuvaikutuksia.  Diabeetikkojen ja henkilöiden, joilla on verenkierto-ongelmia, tulee kysyä lääkärin neuvoa ennen käyttöä.