Usein kysyttyä

FOOTNER EXFOLIATING SOCKS
Voiko samoja Footner Exfoliating Socks –kuorintasukkia käyttää useamman kerran?
 • Ei. Footner-kuorintasukat on tarkoitettu yhtä hoitokertaa varten. Hävitä sukat välittömästi käytön jälkeen.

Voiko Footner Exfoliating Socks –kuorintasukkia käyttää, jos kantapäät ovat halkeilleet?
 • Footner-sukkia voi käyttää, vaikka kantapäät olisivat halkeilleet. Footner-sukkien geeli sisältää happoja, joten suosittelemme että sukkia ei käytetä hyvin syville halkeamille mahdollisen ärsytyksen vuoksi.

Kuinka kauan ihon kuoriutuminen kestää?
 • Ihon irtoamisen alkamiseen kestää n. 5 päivää hoidon tekemisestä. Iho kuoriutuu eniten muutaman ensimmäisen päivän aikana, sen jälkeen kun iho on alkanut irrota. Normaalisti koko prosessi kestää 7-20 päivää.

Miten voi estää ihoa kuoriutumasta esim. jalkaterän päältä?
 • Levitä vaseliinia ennen kuorintasukkien käyttöä sille ihoalueelle, jonka ihon toivot jäävän kuoriutumatta.

Voiko ottaa aurinkoa sen jälkeen kun kuorintaprosessi on päättynyt?
 • Kuorintasukkien käytön jälkeen voi jatkaa normaalia elämään, käydä uimassa jne. Iho on kuitenkin hyvin herkkä muutamien ensimmäisten päivien ajan, joten älä altista jalkojasi suoralle auringonvalolle n. viikkoon kuorinnan loppumisen jälkeen. Käytä aurinkosuojaa.

Miten kauan Footner Exfoliating Socks -kuorintasukkaa tulisi käyttää?
 • Käytä Footner Exfoliating Socks –kuorintasukkia pakkauksen ohjeen mukaan 60 minuutin ajan. Voit nopeuttaa kuorintaprosessia liottamalla jalkoja seuraavina 4-5 päivänä lämpimässä vedessä 30 minuutin ajan.

Milloin Footner Exfoliating Socks -kuorintasukan tulokset ovat nähtävissä?
 • Voi kestää 5-7 päivää ihon rakenteesta riippuen, ennen kuin kuoriutuminen alkaa. Henkilöillä, joiden iho on ohut, kuoriutuminen on nopeampaa ja henkilöillä, joilla on kovettumia, kestää kauemmin.

Minkäkokoisille jaloille Footner Exfoliating Socks –kuorintasukat sopivat?
 • Footner-kuorintasukissa on yksi koko, joka sopii kaikille jaloille kokoon 45 asti.

Onko Footner Exfoliating Socks –kuorintasukat tarkoitettu känsille tai syylille?
 • Footner-sukkia ei ole tarkoitettu känsille tai syylille. On mahdollista, että känsää ympäröivä iho pehmenee ja irtoaa ilman kipua.

Mitä kuorintaprosessin aikana tapahtuu?
 • Kuorintaprosessin aikana kuolleet ihokerrokset irtoavat. Tästä syystä jalkojen iho vapautuu kovettumien kovasta, kuolleesta ihosta.

Sopivatko Footner Exfoliating Socks –kuorintasukat herkkäihoisille?
 • Footner Exfoliating Socks –kuorintasukat eivät sovellu herkkäihoisille, erityisesti jos iho on herkistynyt alkoholille.

Voiko kuorintaprosessi kestää kauemmin kuin 30 päivää?
 • Olemme saaneet palautetta joiltakin henkilöiltä tästä. Syy voi olla ihotyyppiin liittyvä tai että jalkoja on hoidettu liian pitkään: yli 2 tunnin ajan. 

Sopivatko Footner Exfoliating Socks -kuorintasukat raskaana oleville, imettäville äideille tai diabeetikoille?
 • Ei. Emme suosittele Footner-kuorintasukkien käyttöä raskauden tai imetyksen aikana, koska iho on tällöin normaalia herkempi. Footner-kuorintasukat eivät sovellu diabeetikoille: suosittelemme kysymään lääkäriltä ennen uusien jalkojenhoitotuotteiden käyttöä.

Kuinka usein Footner-kuorintasukkia tulisi käyttää?
 • Footner –kuorintasukkia voidaan käyttää tarpeen mukaan. Suosittelemme Footner-kuorintasukkien käyttöä joka 2.-3. kuukausi pehmeiden jalkojen ylläpitämiseksi.

Tekeekö ihon kuoriutuminen jaloista herkät? Voinko jatkaa urheilua?
 • Jalat eivät ole erityisen herkät kuorintaprosessin päättymisen jälkeen. Voit jatkaa normaaleja rutiinejasi, kuten esim. korkokenkien käyttöä. Suosittelemme kuitenkin välttämään hyvin rankkaa urheilua muutamien ensimmäisten päivien ajan. Muista myös käyttää tarpeeksi väljiä kenkiä, sillä yksi kovettumien syy on vääränkokoisten kenkien aiheuttama paine ja hankaus.